Όλοι μας γνωρίζουμε, πως τόσο το πεπόνι, όσο και το καρπούζι είναι από εκείνα τα φρούτα, που δεν πέφτεις όλες τις φορές πάνω στα… σωστά.

​Κι επιλέγεις είτε ένα άνοστο και άγευστο είτε ένα στεγνό και όχι τόσο καλά γινωμένο.

Και τα δύο φρούτα έχουν τα μυστικά τους, ώστε να μπορέσετε να διαλέξετε το σωστό. Ας δούμε, για το πεπόνι πώς μπορείτε βρείτε το καλό και ζουμερό.

Παίρνετε, λοιπόν, το πεπόνι, κλείνετε τα μάτια σας και το μυρίζετε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Αν το πεπόνι μοσχομυρίζει φρεσκάδα τότε είναι έτοιμο για να κοπεί. Επίσης, το κοτσάνι θα πρέπει να είναι πράσινο και να μην αποξεραμένο.