Στα 250 δολάρια το κομμάτι, σίγουρα η La Madeline au Truffe κερδίζει επάξια τον τίτλο της πιο ακριβής σοκολάτας στον κόσμο.

Ο Δανός “Willy Wonka” του Κονέκτικατ Fritz Knipschildt είναι ο άνθρωπος πίσω από την πιο ακριβή σοκολάτα του κόσμου που πωλείται περίπου 2.600 δολάρια τα 500 γραμμάρια.

Πώς λοιπόν φτιάχνεται η πιο ακριβή σοκολάτα στον κόσμο; Ο Fritz Knipschildt δείχνει σε όλους τους λάτρεις της σοκολάτας πώς τη φτιάχνει, με το κύριο συστατικό που ανεβάζει την τιμή στα ύψη να μην είναι άλλο από τη σπάνια γαλλική τρούφα Perigord.

Η τρούφα περιβάλλεται από γκανάζ φρέσκιας κρέμας, ζάχαρης, ελαίου τρούφας και βανίλιας και επικαλύπτεται από 71% σκούρα σοκολάτα Valhrona και σκόνη κακάο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!