Το ψάρι είναι μια τροφή υψηλής θρεπτικής αξίας, πηγή ωμέγα-3 λιπαρών και σημαντικών βιταμινών για την υγεία, όπως η Α, που είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού, η βιταμίνη D, που συμβάλλει στην απορρόφηση του ασβεστίου και βιταμίνες B, όπως η Β6 που συμβάλλει στην σύνθεση αμινοξέων και την παραγωγή ενέργειας.

Υπάρχουν, ωστόσο, ορισμένα είδη ψαριών, που δεν πρέπει ποτέ να καταναλώνετε.

Δείτε στο παρακάτω video 9 από αυτά:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!