Υγεία
Νέα στοιχεία για τη διατροφική αξία των προϊόντων πτηνοτροφίας φέρνουν στο προσκήνιο έρευνες της Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, η ενσωμάτωση εκχυλισμάτων από φυτά της ελληνικής γης – όπως γαϊδουράγκαθο, ρόδι και φύλλα ελιάς – στις ζωοτροφές, ενισχύει σημαντικά τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες τόσο στα αβγά όσο και στο κρέας κοτόπουλου.
Τα συμπεράσματα παρουσιάστηκαν στις αρχές Σεπτεμβρίου, στο Συμπόσιο Πτηνοπαθολογίας που φιλοξενήθηκε στη Θεσσαλονίκη, μέσα από διδακτορικές διατριβές νέων ερευνητών.
Τα συμπεράσματα παρουσιάστηκαν στις αρχές Σεπτεμβρίου, στο Συμπόσιο Πτηνοπαθολογίας που φιλοξενήθηκε στη Θεσσαλονίκη, μέσα από διδακτορικές διατριβές νέων ερευνητών.