Την παράταση των μέτρων κατά της περαιτέρω εξάπλωσης του κορωνοϊού προβλέπει νομοσχέδιο που συζητείται και ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή, τη στιγμή που σχεδόν σε όλες τις χώρες έχουν πλήρως αρθεί!

Μεταξύ των μέτρων, και ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των εργαζομένων, με την 4η δόση των πειραματικών εμβολίων, που σε αντίθετη περίπτωση θα αναγκάζονται να πληρώνουν rapid test!

Υπενθυμίζεται ότι αποδεδειγμένα τα εμβόλια κατά του Covid-19 έχουν προκαλέσει «κύμα» θανάτων και νοσούντων με αυτοάνοσα, ειδικά τα εμβόλια mRNA.

Συγκεκριμένα, παρατείνεται εκ νέου, έως τις 31-12-2022, η ισχύς ρυθμίσεων ως προς την υποχρέωση των εργαζόμενων στον δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα επίδειξης Ψηφιακού Πιστοποιητικού COVID-19 της ΕΕ ή βεβαίωσης εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού ή βεβαίωσης θετικού διαγνωστικού ελέγχου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρατείνονται, επίσης, ρυθμίσεις ως προς τη λειτουργία των εμβολιαστικών κέντρων, τη διενέργεια εμβολιασμών από τον ΕΟΔΥ, την Εθνική Εκστρατεία Εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού COVID-19 («Εθνική Εκστρατεία») και ρυθμίσεις για τη δυνατότητα διενέργειας από ιδιώτες ιατρούς κατ’ οίκον εμβολιασμών κατά της COVID-19.