Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) Μιχάλης Γιαννάκος, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τον Φίλιππο Ντόβα, τον πρώην διαιτητή που φέρεται να εμπλέκεται στον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό.

Ο κ. Γιαννάκος είπε ότι ο πρώην διαιτητής, εργάζεται στο νοσοκομείο «Αττικόν» και αυτή την στιγμή όπως είπε βρίσκεται σε άδεια.

">

«Εργάζεται ως Διοικητικός Υπάλληλος»

«Δυστυχώς έχουμε και δεύτερο υγειονομικό που εργάζεται σε νοσοκομείο και κατηγορείται για βιασμό της 12χρονης» (σ.σ. ο πρώτος ήταν ο 36χρονος υπάλληλος του νοσοκομείου “Μεταξά” που έχει ήδη προφυλακιστεί) είπε ο κ. Γιαννάκος.

«Πρόκειται για τον πρώην Διαιτητή, πολιτικό, ο οποίος εργάζεται ως Διοικητικός Υπάλληλος στη γραμματεία του ακτινοθεραπευτικού τμήματος του Αττικού νοσοκομείου» διευκρίνισε.

«Είναι συμβασιούχος εργαζόμενος μέσω προγραμμάτων του ΟΑΕΔ για απασχόληση μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55 έως 67 ετών. Η μακροχρόνια ανεργία των εν λόγω υπαλλήλων πιστοποιείται από τον ΟΑΕΔ που αναλαμβάνει και το μεγαλύτερο μέρος της μισθοδοσίας τους» συμπλήρωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Σύμφωνα πάντα με τις αναφορές του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, «κακώς βρίσκεται σε άδεια. Θα πρέπει σήμερα να διακοπεί η σύμβαση του με το νοσοκομείο σε συνεννόηση με τον ΟΑΕΔ. Δεν μπορεί να εργάζεται με την κατηγορία ως βιαστής. Εάν αποδειχθεί η αθωότητά του να γυρίσει πίσω στη δουλειά του» είπε.

Καταλήγοντας τόνισε ότι: «Δεν θέλουμε μεταξύ μας εργαζόμενους που επικρέμονται κτηνώδεις κατηγορίες για βιασμό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!