Σύμφωνα με τους ειδικούς, κάποιοι άνθρωποι είναι γενετικά προγραμματισμένοι να προτιμούν τα λιπαρά και παχυντικά φαγητά.

Επιστήμονες από το πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ προσέφεραν σε 54 εθελοντές, που πήραν μέρος στην εν λόγω έρευνα, όση ποσότητα κοτόπουλο κόρμα ήθελαν (πρόκειται για μία ινδική συνταγή) και στη συνέχεια επιδόρπιο στυλ Eton mess, που είναι ένα κλασσικό βρετανικό γλυκό με κρέμα, μαρέγκα και φράουλες).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τις ανάγκες της έρευνας οι επιστήμονες προσέφεραν στους συμμετέχοντες τρεις εκδοχές του ίδιου πιάτου κοτόπουλου κόρμα (που έμοιαζαν τόσο στην εμφάνιση όσο και στη γεύση) και των οποίων η περιεκτικότητα σε λίπος ήταν χαμηλή, μεσαία ή υψηλή.