ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λέσβος: 278 παράνομοι μετανάστες έφτασαν μόνο σήμερα!- Από την 1η Απριλίου έχουν φτάσει 1.462

Λέσβος: 278 παράνομοι μετανάστες έφτασαν μόνο σήμερα!- Από την 1η Απριλίου έχουν φτάσει 1.462

Μετά και τις σημερινές αφίξεις, οι πρόσφυγες και μετανάστες που έφτασαν στα νησιά του Αιγαίου από την 1η Απριλίου ανέρχονται στους 2.349. Μόνο στη Λέσβο, από την 1η Απριλίου έχουν φτάσει 1.462 άτομα.

Η αύξηση των ροών επιδεινώνει ακόμη περισσότερο τις συνθήκες διαμονής στον καταυλισμό της Μόριας, που βρίσκονται 7.000 άτομα, ενώ στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, οι εγκλωβισμένοι ξεπερνούν τους 9.000.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την αύξηση των ροών παραδέχθηκε σε δηλώσεις του και ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας. Ωστόσο, ο κ. Βίτσας εξέφρασε ιδιαίτερη ανησυχία για την αύξηση των προσφύγων και μεταναστών που καταφθάνουν στη χώρα μέσω των χερσαίων συνόρων Ελλάδας – Τουρκίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.