ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Ν.Τραμπ «καθαρίζει» τον Αμερικανικό Στρατό από… τρανσέξουαλ- Τέλος στις επιδοτήσεις επεμβάσεων αλλαγής φύλου

Ο Ν.Τραμπ «καθαρίζει» τον Αμερικανικό Στρατό από… τρανσέξουαλ- Τέλος στις επιδοτήσεις επεμβάσεων αλλαγής φύλου

Σύμφωνα με έγγραφο που υπεγράφη το βράδυ της Παρασκευής από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, δρομολογείται η απαλλαγή των «τρανσέξουαλ» από τον αμερικανικό στρατό, προχωρώντας σε μία απόφαση που σίγουρα θα βελτιώσει το αξιόμαχο των ενόπλων δυνάμεων..

Στο έγγραφο, το οποίο διαβιβάστηκε στον Αμερικανό υπουργό Άμυνας, Τζέιμς Μάτις, ο Ντόναλντ Τραμπ υπογραμμίζει, επίσης, ότι το Πεντάγωνο δεν θα αναλαμβάνει πλέον το κόστος της ιατρικής θεραπείας τρανσέξουαλ που υπηρετούν στον στρατό ή εργάζονται γι’ αυτόν.

Αξιοσημείωτο θα ήταν να αναφέρουμε, πως είχε φτάσει να καταντήσει «μάστιγα», άτομα αμφιβόλου νοητικής η επιχειρησιακής ικανότητας να εισέρχονται στο στράτευμα, μιας και επί προεδρίας Μ.Ομπάμα, ο Αμερικανικός Στρατός είχε υποχρεωθεί να επιδοτεί επεμβάσεις αλλαγής φύλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, το έγγραφο δεν ορίζει τι ακριβώς θα γίνει με τους δεκαπέντε χιλιάδες τρανσέξουαλ που υπηρετούν στις τάξεις στους αμερικανικού στρατού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.