ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μεξικό: Μέλη καρτέλ απήγαγαν, βασάνισαν και δολοφόνησαν φωτορεπόρτερ (φωτό)

Μεξικό: Μέλη καρτέλ απήγαγαν, βασάνισαν και δολοφόνησαν φωτορεπόρτερ (φωτό)

Ένας ακόμη εκπρόσωπος του Τύπου βρήκε τραγικό θάνατο στο Μεξικό, όταν μέλη συμμορίας τον απήγαγαν από το σπίτι του και λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε νεκρός από τις αρχές.

Το άψυχο κορμί του Έντγκαρ Εσκουέδα βρέθηκε πεταμένο την Παρασκευή το πρωί δίπλα στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου της πόλης Σαν Λουίς Ποτόσι, η οποία βρίσκεται σε απόσταση 350 χιλιομέτρων βόρεια από το Μέξικο Σίτι.

Ο Εσκουέδα κάλυπτε το αστυνομικό ρεπορτάζ και εγκλήματα για λογαριασμό των ψηφιακών Vox Populi SLP και Metrópoli SLP.
Η οικογένειά του δήλωσε ότι ο Έντγκαρ Εσκουέδα εξαφανίστηκε από το σπίτι του το πρωί της Πέμπτης, από ένοπλους άνδρες, που ήταν ντυμένοι με αστυνομικές στολές. Η αστυνομία ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν δικά της μέλη, στρέφοντας την προσοχή σε συμμορίες που επιστρατεύουν ανάλογες τακτικές στις ενέργειές τους.

Όπως διέρρευσε, ο άτυχος φωτορεπόρτερ είχε υποστεί φρικτά βασανιστήρια, πριν πεθάνει και τον πετάξουν κοντά στο αεροδρόμιο, στο σημείο που εντοπίστηκε.

Σκληρή εικόνα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.