ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Απειλές ISIS σε Ντ. Τραμπ: «Η μάχη θα τελειώσει εκεί που είσαι εσύ!» (βίντεο)

Απειλές ISIS σε Ντ. Τραμπ: «Η μάχη θα τελειώσει εκεί που είσαι εσύ!» (βίντεο)

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Ασία όπου και πραγματοποιεί ένα ταξίδι-μαραθώνιο. Μετά από τις επισκέψεις του σε Ιαπωνία, Νότια Κορέα και Κίνα την σκυτάλη παίρνουν οι Φιλιππίνες όπου και ολοκληρώνεται η περιοδεία του στην Ασία.

Οι τζιχαντιστές όμως απειλούν ευθέως τον Αμερικανό πρόεδρο ότι θα γίνει στόχος κατά την επίσκεψή του στη Μανίλα.

Εννέα ημέρες νωρίτερα, ο Αμερικανός πρόεδρος είχε απειλήσει ανοιχτά το αυτοαποκαλούμενο «Ισλαμικό Κράτος» πως θα πληρώσει το τίμημα για κάθε επίθεση εναντίον της Αμερικής.

Τώρα όμως οι ισλαμιστές τρομοκράτες κυκλοφορούν μία φωτογραφία του Τραμπ μέσω της αγαπημένης τους πλατφόρμας κρυπτογραφημένης εφαρμογής μηνυμάτων «Telegram» με το πρόσωπο του Αμερικανού προέδρου να έχει τρύπες από σφαίρες.

Στο μήνυμά τους οι τζιχαντιστές προτρέπουν τους «στρατιώτες» να τον «περιμένουν» «στήνοντας ενέδρα» στον Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Το ISIS μάλιστα είχε εκτοξεύσει απειλές προς τον Αμερικανό πρόεδρο χρησιμοποιώντας ως φερέφωνό του ένα 9χρονο αμερικανόπουλο που ζει στην Μέση Ανατολή λέγοντας: «Ο Αλλάχ μας υποσχέθηκε την νίκη, εσύ [υποσχέθηκες] ήττα. Η μάχη δεν θα τελειώσει στην Ράκα ή την Μοσούλη αλλά εκεί που είσαι εσύ».

Το παιδί που ακούει στο όνομα Yusuf προσέθεσε: «Πιστεύεις ότι τελειώσαμε; Ποτέ, θα μείνουμε μέχρι την ημέρα της κρίσης».

Πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών του Αμερικανού προέδρου βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό του για να τον προστατεύουν. Ο Τραμπ μετακινείται, όπως κάθε φορά που επισκέπτεται ξένος κράτος, την τεθωρακισμένη λιμουζίνα του «The Beast» (Το Τέρας).

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Daily Star», Αμερικανοί στρατιωτικοί αξιωματούχοι βρίσκονται σε κατάσταση υψίστης επιφυλακής έχοντας προειδοποιήσει για μία αυξανόμενη απειλή σε βάρος του Ντόναλντ Τραμπ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.