Μυτιλήνη: Αλλοδαπός ούρησε σε ασθενοφόρο και γρονθοκόπησε τον οδηγό

Μυτιλήνη: Αλλοδαπός ούρησε σε ασθενοφόρο και γρονθοκόπησε τον οδηγό

Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής μέσα σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε έγκυο από το ΚΕΠΑ της Μόριας στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Πιέρρο Χρόνη, οι διασώστες πήγαν στο ΚΕΠΑ μετά από αίτημα γιατρών του ΚΕΕΛΠΝΟ που ζήτησαν εκτός από την έγκυο να πάρουν μαζί τους και έναν αλλοδαπό ληθαργικό χωρίς να είναι γνωστό εάν πρόκειται για παράνομο μετανάστη ή πρόσφυγα.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, σύμφωνα με την καταγγελία, ο ληθαργικός αλλοδαπός άνοιξε τα κουμπιά από το παντελόνι του και μπροστά στην έκπληκτη γυναίκα και τον διασώστη προσπάθησε να ουρήσει μέσα στο ασθενοφόρο.

Ο διασώστης προσπάθησε μάταια να τον συγκρατήσει και έτσι ο οδηγός του ασθενοφόρου ακινητοποίησε το όχημα ανοίγοντας την πίσω πόρτα προκειμένου να βοηθήσει το συνάδελφό του. Δεν πρόλαβε, όμως, να μπει στο όχημα αφού ο αλλοδαπός του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε με γροθιά στο πρόσωπο.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ ζήτησαν αμέσως βοήθεια και στο σημείο έφτασε ένα ακόμα ασθενοφόρο μαζί με περιπολικό της αστυνομίας με τη βοήθεια των οποίων τόσο η έγκυος όσο και ο ταραξίας μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο οδηγός του ΕΚΑΒ, ο οποίος αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες έφυγε για το σπίτι του, όπου θα παραμείνει για τρεις ημέρες μακριά από τα καθήκοντά του.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Μετά από τα τυπικά διαδικαστικά θα αφεθεί ελεύθερος..

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.