ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έντονο διπλωματικό επεισόδιο ΗΠΑ-Ρωσίας: «Ντου» από αμερικανικές αρχές στο ρωσικό προξενείο στο Σιάτλ

Έντονο διπλωματικό επεισόδιο ΗΠΑ-Ρωσίας: «Ντου» από αμερικανικές αρχές στο ρωσικό προξενείο στο Σιάτλ

Η αμερικανική κυβέρνηση παραβίασε τους διεθνείς νόμους έπειτα από την απόφαση να παραβιάσει την είσοδο του κτιρίου του ρωσικού προξενείου στο Σιάτλ ανέφερε η ρωσική πρεσβεία στην Ουάσιγκτον.

«Αυτό που είδαμε ήταν μια βαρύτατη παραβίαση των συνθηκών των διπλωματικών σχέσεων και των προξενικών σχέσεων» σχολίασε ο Nikolay Pukalov υπεύθυνος των προξενιών της Ρωσίας στις ΗΠΑ.

«Η Ρωσία δεν έδωσε ποτέ άδεια για να εγκαταλειφθεί το διπλωματικό status από την ιδιοκτησία μας στο Σιάτλ και δεν δώσαμε ποτέ άδεια στις αμερικανικές αρχές να εισέλθουν στο κτίριο που είναι ιδιοκτησία του ρωσικού κράτους», συμπλήρωσε.

Η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ Maria Zakharova, αποκάλεσε την έφοδο των αμερικανικών αρχών «εχθρική κατάληψη».

Το κτίριο είχε εγκαταλειφθεί νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα ύστερα από τις κυρώσεις των ΗΠΑ κατά της Ρωσίας για απέλαση τουλάχιστον 60 ρώσων διπλωματών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.