ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Πρόκληση Μ.Νετανιάχου προς Μόσχα επί ρωσικού εδάφους: «Δεν μπορείτε να μας σταματήσετε στην Συρία»!

Πρόκληση Μ.Νετανιάχου προς Μόσχα επί ρωσικού εδάφους: «Δεν μπορείτε να μας σταματήσετε στην Συρία»!

Την ώρα που ο Μ.Νετανιάχου προκαλεί τη Μόσχα ότι δεν μπορεί να εμποδίσει την ισραηλινή Αεροπορία να επιχειρήσει πάνω από τη Συρία ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη βρίσκονται στον αέρα αυτή την ώρα, σε -και όπως δείχνουν οι πρώτες ενδείξεις- ένα νέο γύρο νυκτερινών βομβαρδισμών.

«Η Ρωσία είναι απίθανο να προσπαθήσει να περιορίσει τις στρατιωτικές ενέργειες του Ισραήλ στη Συρία», δήλωσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, έπειτα από συνάντησή του με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν στην Μόσχα.

«Οι εικασίες, που είχαν διατυπωθεί πρωτύτερα ότι η Μόσχα, που επιχειρεί να σταθεροποιήσει τη Συρία, θα εμποδίσει τους βομβαρδισμούς που εξαπολύουν οι ισραηλινές δυνάμεις στη συριακή επικράτεια, αποδείχθηκαν ψευδείς και «δεν έχω καμία βάση για να σκεφτώ ότι αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά», δήλωσε ο Νετανιάχου σχεδόν προκλητικά στους δημοσιογράφους σε τηλεφωνική ενημέρωση.

Την ίδια ώρα ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη υπερίπτανται πάλι πάνω από το Γκολάν και πληροφορίες αναφέρουν ότι η συριακή Αεράμυνα εκτοξεύει βλήματα κατά ισραηλινών αεροσκαφών.

https://twitter.com/Charles_Lister/status/994386367407906816

https://twitter.com/IsraelBreaking/status/994280003570470917

https://twitter.com/Dannymakkisyria/status/994277296415674380

https://twitter.com/QuarterToAli_/status/994278444518313994

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.