ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα για τα γεγονότα της Γάζας: «Το Ισραήλ δεν είχε άλλη επιλογή»

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα για τα γεγονότα της Γάζας: «Το Ισραήλ δεν είχε άλλη επιλογή»

Τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της προστασίας των συνόρων του και των πολιτών του έλαβε το Ισραήλ σύμφωνα με δηλώσεις της Πρέσβειράς του στην Αθήνα σχετικά με τα χθεσινά αιματηρά επεισόδια στη Λωρίδα της Γάζας με τους Παλαιστίνιους.

Όπως ανέφερε: «Η Χαμάς, η τρομοκρατική οργάνωση που διοικεί την Λωρίδα της Γάζας, φέρει την ευθύνη για την απώλεια ανθρώπινων ζωών καθώς κάνει έκκληση για πόλεμο και καλεί τον λαό της να συμμετάσχει σε πόλεμο. Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής της Χαμάς, Ahmad Bahr, δήλωσε πρόσφατα ότι: “Μετρήστε τον κάθε Εβραίο και σκοτώστε τους όλους, μην αφήσετε κανέναν όρθιο”.

Αυτό σίγουρα δεν αποτελεί έκκληση για μια ήρεμη και ειρηνική διαδήλωση.

Η Χαμάς ενθαρρύνει, κατευθύνει και πληρώνει τους πολίτες της να συμμετάσχουν σε βίαιες ταραχές. Στελέχη της Χαμάς και διαδηλωτές κάνουν εκτεταμμένη χρήση εκρηκτικών και πραγματοποιούν ένοπλες επιθέσεις στην προσπάθεια τους να παραβιάσουν τα ισραηλινά σύνορα. Καμία χώρα στον κόσμο δεν θα επέτρεπε μια τέτοια παραβίαση της κυριαρχίας της. Οι Ισραηλινές Αρχές έχουν απευθύνει προειδοποιήσεις στους κατοίκους της Γάζας μέσω όλων των καναλιών και πετώντας φυλλάδια, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι θα εμποδιστεί οποιαδήποτε προσπάθεια παραβίασης των ισραηλινών συνόρων.

Σε οδηγίες στα δικά της μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Χαμάς δήλωσε ξεκάθαρα ότι στόχος είναι να καταστραφεί ο συνοριακός φράκτης με το Ισραήλ, προσθέτοντας ότι: “Οι διαδηλωτές καλούνται να φέρουν μαχαίρι ή πιστόλι, να τα κρύψουν κάτω από τα ρούχα τους και να μην τα χρησιμοποιήσουν παρά μόνο όταν υπάρξει ανάγκη για να αιχμαλωτίσουν Ισραηλινούς στρατιώτες ή κατοίκους του Ισραήλ”. Η Χαμάς ομολογεί ξεκάθαρα ότι στόχος των διαδηλώσεων είναι η παραβίαση των συνόρων καθώς και η απαγωγή και δολοφονία Ισραηλινών στρατιωτών και πολιτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σαφέστατα δεν πρόκειται για ειρηνική διαδήλωση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.