Τα «τύμπανα του πολέμου» κρούει ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου: «Το 2019 θα έρθω και θα πάρω τα 18 νησιά από τους Έλληνες»

Τα «τύμπανα του πολέμου» κρούει ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου: «Το 2019 θα έρθω και θα πάρω τα 18 νησιά από τους Έλληνες»

Τα «τύμπανα του πολέμου» έκρουσε ο Αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Τουρκία Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ο οποίος ουσιαστικά προανήγγειλε την κατάλληλη 18 ελληνικών νησιών, μόλις το κόμμα του, το CHP, έρθει στην εξουσία.

«Η Ελλάδα έχει καταλάβει 18 νησιά του Αιγαίου, συν μία βραχονησίδα. Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας μου απάντησε ‘Έλα και πάρ’ τα’ (μολών λαβέ). Θα έρθω το 2019 και θα πάρω όλα αυτά τα νησιά. Γιατί το λέω, ξέρετε; Αυτά τα έλεγαν μία περίοδο και για την Κύπρο ‘Μολών λαβέ’. Και ο αείμνηστος Ετζεβίτ τι έκανε; Πήγε και την πήρε».

Και το ερώτημα βέβαια που τίθεται εδώ, είναι πόσο πιο σαφής να γίνει ο Κιλιτσντάρογλου, λέγοντας ότι ένας ελληνο-τουρκικός πόλεμος είναι προ των πυλών;

Δεν γίνεται να τεθεί πιο ξεκάθαρα.

Στη συνέχεια ο κ. Κιλιτσντάρογλου επέκρινε και τον Τούρκο πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν λέγοντας: «από το φόβο του ούτε μια απάντηση δεν μπορεί να δώσει. Πού είναι ότι είσαι ηγέτης του κόσμου;».

«Εγώ μπορώ να πεθάνω για τη χώρα μου. Εθνικότητα είναι να προστατεύεις τη χώρα σου μέχρι τον τελευταίο κόκκο άμμου», είπε ο Κιλιτσντάρογλου συμπληρώνοντας «έχουν καταλάβει 18 νησιά και κανείς δε λέει τίποτα».


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.