ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δείτε τον Τούρκο που προσπάθησε να περάσει τα σύνορα «μεθυσμένος» – 4 μήνες φυλάκιση και πρόστιμο 1.500 ευρώ (φωτό)

Δείτε τον Τούρκο που προσπάθησε να περάσει τα σύνορα «μεθυσμένος» – 4 μήνες φυλάκιση και πρόστιμο 1.500 ευρώ (φωτό)

Ο Τούρκος ο οποίος συνελήφθη χθες το βράδυ και κατηγορείται ότι πέρασε παράνομα τα σύνορα Τουρκίας-Ελλάδας, στις Καστανιές, υποστηρίζει ότι θέλει να πάει τα παιδιά του στην Σουηδία.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι την ώρα που πέρασε τα σύνορα ήταν “μεθυσμένος”.

Το δικαστήριο του επέβαλε 4 μήνες φυλάκιση με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο ύψους 1.500 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος έχει κουρδική καταγωγή.

Ωστόσο, πριν από λίγο, ο Πάνος Καμμένος μιλώντας σε δημοσιογράφους, είπε ότι ο άνδρας δεν είναι Κούρδος και ότι αυτή την ώρα, είναι στην Εισαγγελία…

Πώς τον έπιασαν

Οι πρώτες πληροφορίες για το συμβάν, έλεγαν ότι τέσσερις Τούρκοι πολίτες σε κατάσταση μέθης προσπάθησαν να περάσουν τα σύνορα. Οι Τούρκοι στρατιώτες επιχείρησαν να τους αποτρέψουν.

Υπήρξαν πυροβολισμοί από την μεριά των Τούρκων στον αέρα για εκφοβισμό. Οι τρεις από τους τέσσερις Τούρκους πολίτες ακινητοποιήθηκαν, ενώ ο τέταρτος πέρασε τη συνοριακή γραμμή και βρέθηκε σε ελληνικό έδαφος. Μόλις πέρασε τα σύνορα συνελήφθη από Έλληνες αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν άνδρα ο οποίος είναι περίπου 40 ετών. Είναι Τούρκος πολίτης, κουρδικής καταγωγής από τα Άδανα. Επάνω του έχει ταξιδιωτικά έγγραφα, όχι όμως και βίζα για να περάσει στην Ελλάδα.

Μάλιστα, τις πρώτες ώρες, οι Έλληνες αστυνομικοί ήταν αδύνατον να έρθουν σε κάποια συνεννόηση μαζί του καθώς παρέμενε σε κατάσταση μέθης. Οι αστυνομικοί περίμεναν απλά να… συνέλθει για να μπορέσουν να του πάρουν κατάθεση.

Με πληροφορίες από thrakinea.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.