ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σύμβουλος Ρ.Τ.Ερντογάν: «Θέλω να πάρω εκδίκηση για τον παππού μου – Θα ποδοπατήσουμε την Ελλάδα»

Σύμβουλος Ρ.Τ.Ερντογάν: «Θέλω να πάρω εκδίκηση για τον παππού μου – Θα ποδοπατήσουμε την Ελλάδα»

Ο Γιγκίτ​ Μπουλούτ προχώρησε σε νέες εμπρηστικές δηλώσεις και είπε πως θέλει να εκδικηθεί για τον παππού του, τον οποίο σκότωσαν Έλληνες και ότι η Τουρκία θα ποδοπατήσει την Ελλάδα.

Ο συγκεκριμένος μαζί με τον Ιμπραχήμ Καραγκιούλ είναι οι βασικότεροι σύμβουλοι του Τούρκου προέδρου και επηρεάζουν άμεσα τις αποφάσεις του και την εξωτερική του πολιτική.

Το ότι επέλεξε να προχωρήσει σε τέτοιες δηλώσεις μια ημέρα μετά τον θάνατο του άτυχου πιλότου Γιώργου Μπαλταδώρου ο οποίος έπεσε εν ώρα καθήκοντος πραγματοποιώντας αποστολή αναχαίτισης κατά τουρκικών F-16 δείχνει εκτός από μικροπρέπεια και έλλειψη στοιχειώδους σεβασμού.

Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο Αμπντουλά Μποζκούρτ, ο σύμβουλος του Ερντογάν δήλωσε πως η Τουρκία θα ποδοπατήσει την Ελλάδα, αν δεν συμμορφωθεί.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, κανείς, ούτε η ΕΕ ούτε οι ΗΠΑ, δεν θα μπορούν να τη σταματήσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θέλω να πάρω εκδίκηση για τον παππού μου, ο οποίος σκοτώθηκε από τους Έλληνες πριν από έναν αιώνα. Η Τουρκία θα ποδοπατήσει την Ελλάδα και κανείς ούτε η ΕΕ ούτε οι ΗΠΑ, δεν θα μπορούν να τη σταματήσουν, αν η Ελλάδα δεν συμμορφωθεί», φέρεται να δήλωσε ο Μπουλούτ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.