Μεγάλο πλήγμα για τον Ολυμπιακό αποτελεί ο τραυματισμός του Γιαν Μοντέρο, ο οποίος θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου έξι μήνες.
Ο Δομινικανός γκαρντ υποβλήθηκε σήμερα σε χειρουργική επέμβαση, κατά την οποία έγινε συρραφή του έξω μηνίσκου στο αριστερό γόνατο.
Η εξέλιξη αυτή είναι δυσμενέστερη από τις αρχικές εκτιμήσεις για την κατάστασή του, καθώς μέχρι πρότινος υπήρχε η προσδοκία ότι θα μπορούσε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με συντηρητική θεραπεία.
Τις προηγούμενες ημέρες ο παίκτης είχε τεθεί εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων, ενώ δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών ανέφεραν ότι επρόκειτο να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση για καθαρισμό του γονάτου.
Ωστόσο, η ιατρική αξιολόγηση έδειξε ότι η ζημιά ήταν σοβαρότερη και κρίθηκε αναγκαία η επέμβαση.

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.