Συρία: Ενισχύεται ο ISIS – Επιθέσεις κατά του Κυβερνητικού Στρατού λίγα μίλια έξω από την Ράκα (φωτό, βίντεο)

Συρία: Ενισχύεται ο ISIS – Επιθέσεις κατά του Κυβερνητικού Στρατού λίγα μίλια έξω από την Ράκα (φωτό, βίντεο)

Οι φόβοι για την ανασυγκρότηση του ISIS με μεγάλο αριθμό ενισχύσεων επιβεβαιώνονται.

Οι τρομοκράτες του ISIS πραγματοποίησαν επιθέσεις εναντίον του Συριακού Στρατού και των συμμάχων του στην περιοχή Tabqah, αφού οι κυβερνητικές δυνάμεις είχαν φτάσει στη σημαντική πόλη του Maadan που κρατούσε το ISIS κοντά στον ποταμό Ευφράτη.

Σύμφωνα με πηγές φιλικά προσκείμενες στο ISIS, 7 στρατιώτες του Κυβερνητικού Στρατού σκοτώθηκαν και 3 άλλοι συνελήφθησαν σε μια επιτυχημένη επιδρομή ISIS νότια του χωριού Ghanim Ali, ένα άρμα μάχης πέρασε στα χέρια του ISIS βόρεια του χωριού Kadir.

Το ISIS επιτίθεται τώρα στις θέσεις των κυβερνητικών δυνάμεων στο Nort Kadir σε μια προσπάθεια να ασκήσει πίεση στις γραμμές επικοινωνίας του Συριακού Στρατού μεταξύ της Resafa και των θέσεων κοντά στο Maadan.

Η Resafa είναι μια σημαντική πόλη «διασταύρωση» νότια του Tabqah που απελευθερώθηκε από τον Στρατό νωρίτερα αυτό το έτος. Χρησιμεύει ως κέντρο υλικοτεχνικής υποστήριξης για τις επιτιθέμενες κυβερνητικές δυνάμεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.