Δύο ακόμα δολοφονίες, τις οποίες φέρεται να διέπραξε στην Αλβανία πριν από το 2002, ομολόγησε ο 44χρονος Αλβανός που συνελήφθη στα Κάτω Πατήσια και έχει καταδικαστεί ερήμην σε δις ισόβια για τη διπλή δολοφονία στο Λουτράκι, το 2020.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μετά τους δύο φόνους διέφυγε στην Ελλάδα, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.
Ο άνδρας ο οποίος κυκλοφορούσε με πλαστά στοιχεία ταυτότητας, θεωρείται από την αστυνομία σκληρός κακοποιός που αναλάμβανε συμβόλαια θανάτου.
Να σημειωθεί ότι οι αρμόδιες Αρχές εξετάζουν τη συμμετοχή του και σε άλλες δολοφονίες με χαρακτηριστικά εκτέλεσης επί πληρωμή.
Παράλληλα, στην Αλβανία αναζητούνταν μέσω Ερυθράς Αγγελίας της Interpol για απόπειρα ένοπλης ληστείας κατά συναυτουργία.
Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένη επιχείρηση σε διαμέρισμα στα Κάτω Πατήσια, με τη συμμετοχή της ΕΚΑΜ και παρουσία εισαγγελικού λειτουργού.
Στον χώρο βρέθηκαν ένα πιστόλι, δύο λειτουργικές χειροβομβίδες, δύο πυροδοτικοί μηχανισμοί, τρία ζευγάρια χειροπέδες και άδεια διαμονής άλλου προσώπου με τη φωτογραφία του.
Θυμίζουμε ότι ο 44χρονος είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία της πρώην συντρόφου του, ουκρανικής καταγωγής και του τότε συντρόφου της, φαρμακοποιού, τους οποίους φέρεται να σκότωσε με τσεκούρι.
Μαζί του συνελήφθη και 41χρονη αλλοδαπή για υπόθαλψη εγκληματία.

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.