Οι Χούτι έστειλαν UAV με εκρηκτικά κατά πυροβολαρχίας των ΗΑΕ με Patriot!

Οι Χούτι έστειλαν UAV με εκρηκτικά κατά πυροβολαρχίας των ΗΑΕ με Patriot!

Οι Σαουδάραβες επιβεβαίωσε ότι οι αντάρτες Χούθις της Υεμένης χρησιμοποίησαν μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (“UAV”) που μετέφεραν εκρηκτικά σε τουλάχιστον τρεις επιθέσεις τους μέσα σε μία εβδομάδα.

Την 18η Απριλίου οι ένοπλες δυνάμεις των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) αποδέσμευσαν ανακοίνωση μεσώ της ειδησεογραφικής υπηρεσίας “WAM” που ανέφερε οτι μια από τις αντιαεροπορικές μονάδες τους είχε καταρρίψει ένα “UAV Qasef-1” που εκτόξευσαν οι αντάρτες σε “στρατηγικές τοποθεσίες” των κυβερνητικών υεμενικών δυνάμεων που υποστηρίζονται από τον συνασπισμό στην ακτή της Ερυθράς Θάλασσας, στην Υεμένη.

“Κατά την εξέταση του εναέριου οχήματος, οι ομάδες του στρατού ανακάλυψαν μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών υλικών”, ανέφερε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Χούθι δήλωσαν ότι εκτέλεσαν επίθεση σε μια αντιαεροπορική πυροβολαρχία “Patriot” που τα ΗΑΕ είχαν αναπτύξει στο λιμάνι της Ερυθράς Θάλασσας στην Αλ-Μούκχα και κατάφεραν να καταστρέψουν μέρος της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.