ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πορεία μεταναστών έξω από τη γερμανική πρεσβεία στην Αθήνα (φωτό)

Πορεία μεταναστών έξω από τη γερμανική πρεσβεία στην Αθήνα (φωτό)

Περίπου 100 μετανάστες πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τετάρτης συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη γερμανική πρεσβεία στην Αθήνα.

Κύριο αίτημά τους η χορήγηση ασύλου ενώ παράλληλα διαμαρτυρήθηκαν για τους περιορισμούς που έχει θέσει η Γερμανία στον αριθμό των ατόμων που μεταφέρονται στη χώρα για οικογενειακή επανένωση.

Οι πρόσφυγες και μετανάστες, που, σύμφωνα με πληροφορίες, διαμένουν κυρίως στις δομές της Ριτσώνας και του Σκαραμαγκά, κρατούσαν πανό και φώναζαν συνθήματα, όπως «Όχι στους γερμανικούς νόμους που εμποδίζουν την επανένωση», «Θέλουμε να φύγουμε», «Περιμένουμε αρκετά».

Την είσοδο στην πρεσβεία είχαν αποκλείσει αστυνομικές δυνάμεις, ωστόσο αντιπροσωπεία των συγκεντρωμένων εισήλθε στην πρεσβεία και επέδωσε σχετικό ψήφισμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: intimenews.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.