ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ποιοι ήταν οι απαγωγείς του Μ. Λεμπιδάκη (upd)

Ποιοι ήταν οι απαγωγείς του Μ. Λεμπιδάκη (upd)

Aνανέωση (13:00)

Στη μάντρα του Μανώλη Δράκου, στην εθνική οδό Ρεθύμνου-Χανίων αλλά και σε άλλα σημεία της περιοχής συνελήφθησαν ή διερευνάται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ρόλος των: Παντρεμένου, Κλάδου, Σωπάση, Μαμαλάκη, Γλινιαδάκη και Πολομαρκάκη. Στην ίδια υπόθεση εμπλέκεται και μία ανήλικη. Οι περισσότεροι από τους συλληφθέντες κατάγονται από τα Λιβάδια Μυλοποτάμου, ενώ και οι επτά ανακρίνονται προκειμένου να εντοπιστούν κι άλλα μέλη της σπείρας αλλά και για να διαλευκανθεί το οδοιπορικό της απαγωγής.

Στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται συνολικά περισσότερα από 10 άτομα, ο ρόλος των οποίων διερευνάται. Όσον αφορά δε σε άτομο που είχε εμπλακεί στην απαγωγή του Π. Παναγόπουλου, πληροφορίες ανέφεραν ότι ελέγχεται για την απαγωγή του επιχειρηματία Λεμπιδάκη, ωστόσο ο ίδιος το αρνείται.

Σημειώνεται ότι τα χαράματα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε μεταγωγή στην Κρήτη από τη Θεσσαλονίκη ενός ατόμου με καταγωγή από την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

———————————————————————

Επτά ατόμα συνελήφθησαν από τις Αστυνομικές αρχές για την υπόθεση απαγωγής του 53χρονου επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ανάμεσά στους συλληφθέντες είναι μία γυναίκα η οποία ήταν υπεύθυνη για τα μηνύματα στην οικογένεια του επιχειρηματία, ενώ άλλοι δύο είχαν εργαστεί στο παρελθόν στις επιχειρήσεις του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Ο επιχειρηματίας, ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. βρέθηκε δεμένος, σώος με εμφανή σημάδια κόπωσης, σε μάντρα αυτοκινήτων 4 χιλιόμετρα έξω από το Ρέθυμνο.

Ο 53χρονος επιχειρηματίας είχε απαχθεί στις 30 Μαρτίου στην περιοχή του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άνδρες που βρίσκονταν εκεί για να φρουρούν τον 53χρονο δεν έφεραν καμία αντίσταση, ωστόσο φαίνεται πως ήταν οπλισμένοι.

Πρόκειται, σύμφωνα με την ΕΡΤ, για τον ιδιοκτήτη της μάντρας αυτοκινήτων και έναν ακόμη άντρα. Ο ιδιοκτήτης της μάντρας φέρεται να ήταν στο ισόγειο και ο δεύτερος άνδρας στον πρώτο όροφο.

Όλοι οι συλληφθέντες είναι Έλληνες που έμεναν στην Κρήτη. Η έφοδος της αστυνομίας έγινε νωρίς το πρωί της Δευτέρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι απαγωγείς δεν κρατούσαν τον κ. Λεμπιδάκη στο ίδιο σημείο, αλλά τον μετέφεραν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.