Γερμανία: Επίθεση με μαχαίρι στο Μόναχο με 5 τραυματίες – Συνελήφθη ένας ύποπτος (φωτό, βίντεο)

Γερμανία: Επίθεση με μαχαίρι στο Μόναχο με 5 τραυματίες –  Συνελήφθη ένας ύποπτος (φωτό, βίντεο)

Επίθεση με μαχαίρι πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το πρωί του Σαββάτου στην πλατεία Rosennheimer στο Μόναχο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, μέχρι στιγμής οι τραυματίες είναι πέντε και δεν φέρουν σοβαρά τραύματα.

«Έχουμε έναν ύποπτο», δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας του Μονάχου, διατήρησε ωστόσο επιφυλάξεις σχετικά με το αν πρόκειται πράγματι για τον δράστη της επιθέσεων με μαχαίρι εναντίον πέντε ατόμων, τα οποία έχουν τραυματιστεί ελαφρά.

Η Αστυνομία, μέσω Twitter, ενημερώνει συνεχώς τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε συγκεκριμένες περιοχές και να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Τα κίνητρα του δράστη παραμένουν ασαφή, ενώ οι Αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια. «Έχουμε ακόμη λίγες πληροφορίες στη διάθεσή μας και για αυτό υπάρχουν διάφορες πιθανότητες. Μπορεί να πρόκειται για ψυχικά διαταραγμένο, αλλά θα μπορούσε να υπάρχει και πολιτικό κίνητρο – λόγω των πρόσφατων επεισοδίων στην Γερμανία δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε», δήλωσε ο καθηγητής για θέματα ασφάλειας Χανς-Γκερντ Γιάσκε στο ιδιωτικό ειδησεογραφικό κανάλι Ν24.

Σύμφωνα με τις συνεχείς ενημερώσεις της γερμανικής αστυνομίας στο Twitter, αναζητείται ένας άνδρας ηλικίας περίπου 40 ετών, που φορά πράσινο μπουφάν και γκρι παντελόνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης διέφυγε από την σκηνή του εγκλήματος με ποδήλατο.

Όπως αναφέρει η “Bild”, αστυνομικό ελικόπτερο συνδράμει στις έρευνες ενώ περιπολικά και ασθενοφόρα έχουν σπεύσει και αποκλείσει την περιοχή.

https://twitter.com/BFMuenchen/status/921658080005361665

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.