Ο «Ρουβίκωνας» εισέβαλε στον «Ευαγγελισμό» και απείλησε γιατρό: «Θα σου σπάσουμε το κεφάλι» (βίντεο)

Ο «Ρουβίκωνας» εισέβαλε στον «Ευαγγελισμό» και απείλησε γιατρό: «Θα σου σπάσουμε το κεφάλι» (βίντεο)

«Θα σου σπάσουμε το κεφάλι», «θα σου κόψουμε το χέρι», είπε ομάδα του Ρουβίκωνα, η οποία εισέβαλε σε γραφείο γιατρού του «Ευαγγελισμού» τον οποίο κατηγόρησε ότι παίρνει φακελάκια από ασθενείς.

Στο βίντεο που ανήρτησε η ομάδα του Ρουβίκωνα απεικονίζεται ο γιατρός, όρθιος στο γραφείο του, και ακολουθεί ο εξής διάλογος:

Ρουβίκωνας: Γιατί παίρνεις φακελάκια για να χειρουργείς τον κόσμο;
Γιατρός: Ποιος το είπε αυτό το πράγμα;
Ρουβίκωνας: Ποιος το είπε; Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο και συ κρυφό καμάρι; Μη μιλάς τώρα, μη μιλάς, μη μιλάς! Γιατί εκμεταλλεύεσαι τον πόνο και την ανάγκη του άλλου;
Γιατρός: Ποιον εκμεταλλεύτηκα;
Ρουβίκωνας: Μη μιλάς! Πήρες πολύ πρόσφατα και παίρνεις φακελάκια.
Γιατρός: Από ποιον πήρα φακελάκι;
Ρουβίκωνας: Δεν θα σου πω εγώ το όνομα να τον εκθέσω. Ηρθε και μας το είπε. Και το ξέρει όλο το νοσοκομείο.
Γιατρός: Ποιος; Τι είναι αυτά που λέτε;
Ρουβίκωνας: Λοιπόν, άκουσέ με λίγο. Αν μάθουμε πάλι ότι έχεις πάρει φακελάκι…
Γιατρός: Ποιοι είστε εσείς κατ’ αρχάς;
Ρουβίκωνας: Από τον Ρουβίκωνα είμαστε. Λοιπόν, αν μάθουμε πάλι ότι έχεις πάρει φακελάκι εδώ μέσα, θα βγάλουμε τη φωτογραφία σου και το όνομά σου σ’ όλο το νοσοκομείο.
Γιατρός: Τελείωσες;
Ρουβίκωνας: Δεν τελείωσα. Δεν μιλάς καθόλου τώρα! Εάν το συνεχίσεις, θα έρθουμε έξω από το σπίτι σου και θα σου σπάσουμε το κεφάλι. Και αν μας πιάσουν και πάμε φυλακή, ξέρεις τι θα κάνουμε; Θα βγούμε από τη φυλακή και θα σου ξανασπάσουμε το κεφάλι. Μη διανοηθείς, θα σου κόψουμε το χέρι. Θα σου βάλουμε τα λεφτά από το φακελάκι να τα φας. Συνεννοηθήκαμε;
Γιατρός: Ωραία, περιμένω να τελειώσετε για να μιλήσω.
Ρουβίκωνας: Δεν θα μιλήσεις.
Γιατρός: Εντάξει.
Ρουβίκωνας: Λοιπόν, τελευταία προειδοποίηση, εντάξει; Άιντε! Την άλλη φορά δεν θα σε πετύχουμε στο νοσοκομείο, εδώ σεβόμαστε το χώρο τώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=7EWnBNfSwxQ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.