Πάτρα: Δυο αιματηρές συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών-Προσαγωγές υπόπτων

Πάτρα: Δυο αιματηρές συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών-Προσαγωγές υπόπτων

Ένταση και αλλεπάλληλες συγκρούσεις σημειώθηκαν ανάμεσα σε μετανάστες στην Πάτρα.

Με συνεχείς προσαγωγές υπόπτων προσπαθούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας να εντοπίσουν όσους συμμετείχαν σε δυο αιματηρές συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών που αναστάτωσαν για μια ακόμη φορά την Πάτρα και να ταυτοποιήσουν τους δράστες δυο τραυματισμών.

Οι αλλεπάλληλες συγκρούσεις μεταξύ μεταναστών ξεκίνησαν γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής στις σκάλες Γεροκωστοπούλου, όπου εντοπίστηκε αιμόφυρτος ένας νεαρός Μαροκινός και παρελήφθη από ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Όπως κατέθεσε, διαπληκτίστηκε με έναν άλλον αλλοδαπό που τον τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μια ώρα αργότερα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου το θύμα μιας δεύτερης συμπλοκής, που έγινε στην περιοχή του νέου λιμένα της Πάτρας. Όπως κατέθεσε ο 29χρονος Πακιστανός στον οποίο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε, του επιτέθηκαν δύο άγνωστοι οι οποίοι τον ξυλοκόπησαν χωρίς λόγο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά. Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο και οι δυο καυγάδες να είχαν κίνητρο τη διαφωνία στη… μοιρασιά κλοπιμαίων!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.