ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αίσχος στη Θεσσαλονίκη: «Επιτέθηκαν» σε ηλικιωμένο που φώναζε συνθήματα για τη Μακεδονία (φωτό, βίντεο)

Αίσχος στη Θεσσαλονίκη: «Επιτέθηκαν» σε ηλικιωμένο που φώναζε συνθήματα για τη Μακεδονία (φωτό, βίντεο)

Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στην περιοχή της Καμάρας.

Ένας δικυκλιστής που είχε προσαρμόσει ελληνικές σημαίες και σημαίες με τον ήλιο της Βεργίνας περνούσε φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας μπροστά από το σημείο όπου πραγματοποιούν συγκέντρωση οι αντιεξουσιαστές. Ένας εξ αυτών επιτέθηκε στον δικυκλιστή του πήρε μια σημαία και τα κλειδιά του δικύκλου του.

Δείτε video:

Έγραψαν συνθήματα στον Λευκό Πύργο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνθήματα στον Λευκό Πύργο έγραψαν χθες το βράδυ μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου. Στα συνθήματα έγραψαν, μεταξύ άλλων, «Έλληνας δεν γεννιέσαι καταντάς» και «μόνο εντατικές για τους εθνικιστές». Στην πλατεία Λευκού Πύργου έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας, οι οποίες προσήγαγαν πέντε άτομα, τα οποία οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Λευκού Πύργου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.