Μεταφορά στις ελληνικές ακτές 69 παράνομων μεταναστών από σκάφη του ΛΣ

Μεταφορά στις ελληνικές ακτές 69 παράνομων μεταναστών από σκάφη του ΛΣ

Στον εντοπισμό και τη μεταφορά στις ελληνικές ακτές πενήντα τριών (53) παράνομων μεταναστών προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες χθες, στελέχη του Λιμενικού Σώματος.

Ειδικότερα, πλοίο ανοιχτής θαλάσσης Λ.Σ. εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή βόρεια ν. Σάμου, πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο, με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων.

Το πλήρωμα ανωτέρω πλοίου Λ.Σ. προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και μεταφορά των ανωτέρω στον λιμένα Μαλαγαρίου Σάμου.

Σε άλλο ταυτόσημο συμβάν περιπολικό σκάφος του ΛΣ προέβη στην μεταφορά στις ελληνικές ακτές πρωινές ώρες εχθές δεκαέξι (16) παράνομων μεταναστών.

Το περιπολικό σκάφος του Λ.Σ. εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή ”ΨΑΛΙΔΑ” ν. Κω, μηχανοκίνητη λέμβο με αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πλήρωμα του ανωτέρω σκάφους προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και μεταφορά στον λιμένα της Κω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.