ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Oι καταληψίες στο Κουκάκι περίμεναν τα ΜΑΤ με χλωρίνη και μπογιές

Oι καταληψίες στο Κουκάκι περίμεναν τα ΜΑΤ με χλωρίνη και μπογιές

Οι καταληψίες του κτιρίου στο Κουκάκι είχαν λάβει τα μέτρα τους για ενδεχόμενη έφοδο της αστυνομίας, αφού είχαν… πολεμοφόδια για να αντιμετωπίσουν τα ΜΑΤ.

Μόλις λοιπόν κατάλαβαν πως η ΕΛ.ΑΣ. ετοιμάζεται να κάνει έφοδο και να βάλει τέλος στην κατάληψη του κτιρίου στην οδό Ματρόζου στο Κουκάκι,
επιτέθηκαν με χλωρίνη και χρωματικό ψέκασμα αντέδρασαν οι καταληψίες, στοχεύοντας τους αστυνομικούς που έμπαιναν στο κτίριο.

Κατά την επιχείρηση έγιναν 12 προσαγωγές ατόμων, 9 άνδρες και 3 γυναίκες, ανάμεσα στους οποίους οι τρεις είχαν πλούσιο παρελθόν.

Ένας 25χρονος έχει συλληφθεί τρεις φορές και έχει προσαχθεί άλλες τέσσερις, ένας 27χρονος είχε στο «βιογραφικό» του μία σύλληψη και μία προσαγωγή ενώ ένας άλλος επίσης 27χρονος είχε δύο προσαγωγές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.