ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μυτιλήνη: Διαδήλωση 400 παράνομων μεταναστών (βίντεο)

Μυτιλήνη: Διαδήλωση 400 παράνομων μεταναστών (βίντεο)

Κοντά στους 400 παράνομους μετανάστες που βρίσκονται στην Μυτιλήνη πραγματοποίησαν διαδήλωση.

Ξεκίνησε γύρω στη 1 το μεσημέρι στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας και κατέληξε στην πλατεία Σαπφούς, όπου και παραμένουν.

Οι διαδηλωτές από τη Συρία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν και το Πακιστάν, ξεσηκώθηκαν, όπως δήλωναν οι ίδιοι, μετά από φήμη που διακινήθηκε για θάνατο ενός 40χρονου πρόσφυγα , που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο εξαιτίας της ελλιπούς φροντίδας υγείας που είχε στον καταυλισμό.

Οι συγκεντρωμένοι ζητούν άμεση εξέταση των αιτημάτων ασύλου που έχουν υποβάλει καθώς και βελτίωση των συνθηκών της ζωής τους στον καταυλισμό.

Στις 6 το απόγευμα, συλλογικότητες του νησιού έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση συμπαράστασης στους 35 πρόσφυγες και μετανάστες που είχαν συλληφθεί τον περασμένο Ιούλιο στη διάρκεια επεισοδίων στον καταυλισμό της Μόριας και οι οποίοι δικάζονται την ερχόμενη Πέμπτη 20 Ιουλίου.

Τι ισχύει για τη φήμη του θανάτου του πρόσφυγα

Πάντως σχετικά με τη φήμη περί θανάτου του 40χρονου Σύριου πρόσφυγα έγινε γνωστό ότι αυτός συνεχίζει να νοσηλεύεται με σοβαρό χρόνιο καρδιολογικό πρόβλημα στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα από πηγές του υπουργείου μεταναστευτικής πολιτικής, δηλώθηκε ότι ο 40χρονος έφθασε με τη σύζυγο του η οποία επίσης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και το ανήλικο παιδί τους, πριν 20 μέρες στη Λέσβο και από τις πρώτες κιόλας μέρες διαπιστώθηκε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.