ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εκλάπησαν 132 κιλά «λουλουδιού του Δαρβίνου»- Η τιμή κιλού ξεπερνάει τις 10.000 ευρώ

Εκλάπησαν 132 κιλά «λουλουδιού του Δαρβίνου»-  Η τιμή κιλού ξεπερνάει τις 10.000 ευρώ

Τα είχαν φορτώσει σε δέκα άλογα.Οι έξι αλλοδαποί συνελήφθησαν από την αστυνομία στον Γράμμο.Είχαν μαζέψει 132 κιλά και 100 γραμμάρια .

Οι αστυνομικοί του τμήματος Νεστορίου Καστοριάς που πραγματοποιούν διαρκείς ελέγχους στα ορεινά των συνόρων, ειδικά σε περιοχές όπου φύονται τα σπάνια αρωματικά φυτά, εντόπισαν την ομάδα των Αλβανών στη θέση «Κοτρώνι», κοντά στο χωριό Γράμμο, μόλις ένα χιλιόμετρο από τη γραμμή των συνόρων σε υψόμετρο 1.800 μέτρων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αλλοδαποί είχαν φορτώσει σε 14 τσουβάλια τα βότανα που είναι γνωστά στην Καστοριά με την ονομασία «Δρακάκι». Πρόκειται για το βότανο primoula veris ή «λουλούδι του Δαρβίνου», το οποίο στην Ελλάδα δεν καλλιεργείται, είναι μόνον άγριο, γι’ αυτό και η τιμή του είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.