
Νέοι κανονισμοί της FIFA εφαρμόζονται στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2026 με στόχο τη μείωση των καθυστερήσεων από τους ποδοσφαιριστές.
Οι διαιτητές έχουν πλέον την οδηγία να τιμωρούν περιπτώσεις όπου οι παίκτες ξεπερνούν τα επιτρεπόμενα χρονικά όρια.
Αυτό άλλωστε έγινε και στην αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Αϊτή.
Ειδικότερα, ο κανονισμός εφαρμόστηκε από τον διαιτητή του αγώνα, σε φάση με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα της Αϊτής, Πλασίντ.
Στο 6ο λεπτό, ο γκολκίπερ καθυστέρησε περισσότερο από τα 8 δευτερόλεπτα που προβλέπονται για την εκτέλεση ελεύθερου.
Έτσι, ο διαιτητής σφύριξε την παράβαση και καταλόγισε κόρνερ υπέρ της Βραζιλίας.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.