ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Παραδόθηκε ο φίλος του Ν. Μαζιώτη – Ιδιοκτήτης του σπιτιού που έμενε η 23χρονη της επίθεσης στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Παραδόθηκε ο φίλος του Ν. Μαζιώτη – Ιδιοκτήτης του σπιτιού που έμενε η 23χρονη της επίθεσης στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Στην Ασφάλεια παρουσιάστηκε και συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης ο 50χρονος αναρχικός, φίλος του Νίκου Μαζιώτη, καθώς είναι ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στο οποίο διέμενε η 23χρονη που έπεσε στα χέρια της αστυνομίας για την επίθεση στην Ελληνοαμερικανική Ένωση.

Υπενθυμίζεται ότι στο σπίτι οι αστυνομικοί βρήκαν 100 φυσίγγια των 9 χιλιοστών, ένα πιστόλι Glock, αλεξίσφαιρα γιλέκα και αντιασφυξιογόνες μάσκες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 50χρονος είναι γνωστός στις ομάδες των αναρχικών και στο παρελθόν έχει πάρει μέρος σε πολλές ακτιβιστικές ενέργειες, ενώ έχει δώσει αρκετές φορές το «παρών» ως μάρτυρας σε δίκες του Νίκου Μαζιώτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.