ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που δεν έχουν καλές σχέσεις με τα χρήματα

Δεν βρήκαν ποτέ τα οικονομικά τόσο ενδιαφέροντα

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που δεν έχουν καλές σχέσεις με τα χρήματα

Υπάρχουν τρία ζώδια τα οποία δεν αγχώνονται με τα χρήματα, καθώς ποτέ δεν βρήκαν τα οικονομικά να είναι τόσο ενδιαφέροντα.

Δείτε ποια δεν έχουν καλές σχέσεις με τα χρήματα:

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Ο Δίδυμος είναι πολύ χαλαρός για να νοιάζεται για τα χρήματα. Ως ζώδιο του αέρα που κυβερνάται από τον Ερμή, η κύρια προτεραιότητα ενός Διδύμου στη ζωή είναι να κάνει παρέα, να διασκεδάσει και να πάει όπου τους πάει ο άνεμος.

Οι Δίδυμοι βρίσκουν τρόπο να διασκεδάσουν με έναν προϋπολογισμό… Θα προσκαλέσουν τους αγαπημένους τους για μια βραδιά με πίτσα ή θα σας ρωτήσουν αν θέλετε να περπατήσετε δωρεάν στο πάρκο. Η αδύναμη σχέση τους με τα χρήματα τους έχει κάνει πολύ δημιουργικούς, επομένως είναι επίσης το τέλειο άτομο για να τηλεφωνήσετε όταν θέλετε να κάνετε οικονομία και θα σας βοηθήσουν να δείτε ένα όραμα για κομμάτια που κανονικά δεν θα σηκώνατε.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Οι Τοξότες πηγαίνουν με το ρεύμα, ακόμα και όταν δεν έχουν πολλά χρήματα. Ο Τοξότης δεν ενδιαφέρεται πολύ για τα υλικά αγαθά ή τα χρήματα που χρειάζονται για να τα αποκτήσει.

Η ικανότητά τους να βλέπουν τη ζωή με αυτόν τον τρόπο μπορεί να έχει κάποια σχέση με τη συνεχιζόμενη τύχη τους. Ως ζώδιο που κυβερνάται από τον Δία, τον πλανήτη της αφθονίας και της επέκτασης, τα πράγματα φαίνονται πάντα να λειτουργούν προς όφελός τους – παρόλο που δεν είναι οικονομικά γνώστες και σπάνια σχεδιάζουν για το μέλλον.

H βασική προτεραιότητα αυτού του ζωδίου της φωτιάς είναι να ταξιδέψει και να περάσει καλά, αλλά δεν είναι επιλεκτικοί για το πώς θα συμβεί.

Θα ανέβουν σε ένα ξεχαρβαλωμένο τρένο, θα κάνουν μια βόλτα με έναν φίλο ή θα περιμένουν για ένα φτηνό εισιτήριο στο αεροδρόμιο που δεν περιλαμβάνει χειραποσκευή. Αλλά ένα που δεν θα κάνουν είναι το άγχος.

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Ο Ιχθύς είναι ιδιαίτερα χαλαρός όταν πρόκειται για χρήματα. Για να είναι ευτυχισμένος ένας Ιχθύς, χρειάζεται μόνο ένα βιβλίο, ένα φλιτζάνι τσάι και ίσως μια γάτα. Τα χρήματα είναι κάτι που αναγνωρίζουν ότι είναι σημαντικό – όλοι πρέπει να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους, τελικά – αλλά δεν είναι κάτι που το σκέφτονται τόσο συχνά.

Αυτό το ζώδιο του νερού θα αρπάξει μια δουλειά που τους αρέσει και μετά θα υπάρχουν μέσα σε αυτήν, χωρίς ποτέ να προσπαθήσουν να ανέβουν στην εταιρική σκάλα.

Δεν ονειρεύονται να γίνουν μάνατζερ ή CEO, καθώς αυτό θα τους προκαλούσε υπερβολικό άγχος. Αντίθετα, θα βρουν την ευτυχία στο καθημερινό τους πρόγραμμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Ιχθύες είναι πάρα πολύ ποθητοί για να αγχωθούν. Ενώ θέλουν να είναι άνετα, δεν πρόκειται να ξενυχτούν τη νύχτα ανησυχώντας για τα οικονομικά τους. Αντίθετα, θα αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση όπως τους έρθει ή θα ζητήσουν βοήθεια από τον κύκλο των φίλων τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.