ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

ΗΠΑ: Ένοπλος 26χρονος εισέβαλε σε εκκλησία για να σκοτώσει τον ιερέα – Γλίτωσε επειδή το όπλο του μπλόκαρε

Ένας από τους πιστούς τον έπιασε και ο ιερέας τον αφόπλισε

ΗΠΑ: Ένοπλος 26χρονος εισέβαλε σε εκκλησία για να σκοτώσει τον ιερέα – Γλίτωσε επειδή το όπλο του μπλόκαρε

Τον απόλυτο τρόμο βίωσε ένας ιερέας σε εκκλησία της Πενσυλβάνια όταν, ενώ κήρυττε, εισέβαλε στον ναό ένας άνδρας που κρατούσε όπλο και τον σημάδευε με αυτό.

Συγκεκριμένα, ο ιερέας του ναού στο Νορθ Μπράντοκ, της Πενσυλβάνια, κήρυττε, χθες, Κυριακή όταν ένας 26χρονος με όπλο εισέβαλλε μέσα, κατευθύνθηκε προς το μέρος του και προσπάθησε να τον πυροβολήσει!

Η στιγμή έχει καταγραφεί σε βίντεο και φαίνεται η αντίδραση του ιερωμένου όταν βλέπει το όπλο καθώς σκύβει, πιάνει το κεφάλι του και προσπαθεί να φύγει από το σημείο. Στη συνέχεια, φαίνεται πως ο δράστης πατά την σκανδάλη αλλά το όπλο μπλοκάρει, με αποτέλεσμα ο ιερέας να σωθεί!

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά, ένας από τους πιστούς καταφέρνει να τον πιάσει και ο ιερέας τον αφοπλίζει.

«Έλεγα, αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει. Κι όμως, με κάποιο τρόπο συνέβη, αλλά δεν έπεσε κανένας πυροβολισμός. Ευχαριστώ τον Θεό γιατί μόνο ο Θεός σταμάτησε και μπλόκαρε αυτό το όπλο», είπε ο ιερέας.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.