ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Θεσσαλονίκη: Εκατοντάδες διαδηλωτές μπροστά από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – Συμπλοκές με κουκουλοφόρους (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Εκατοντάδες  διαδηλωτές μπροστά από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – Συμπλοκές  με κουκουλοφόρους (βίντεο)

Μπροστά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη είναι αυτή την ώρα η πορεία για τη Μακεδονία που ξεκίνησε νωρίτερα σήμερα από τον Λευκό Πύργο.

Μετά το τέλος της συγκε΄τνρωσης, περίπου 200 με 300 άτομα, βγήκαν στους δρόμους της πόλης φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης και κατά του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη. Στο ύψος της Αριστοτέλους, κάποιοι έσκισαν αφίσες του αναρχικού χώρου.

Η πορεία πριν περάσει κάτω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε μπροστά από το Μνημείο του Ολοκαυτώματος. Την πορεία ακολουθούν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Η οδός Εγνατία είναι αυτή την ώρα κλειστή και στα δύο ρεύματα.

Νωρίτερα επεισόδια είχαν σημειωθεί στη οδό Βασιλέως Γεωργίου, στη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για την τετραμερή Σύνοδο.

Η ένταση δημιουργήθηκε όταν άτομα που διαδήλωσαν στη περιοχή του ΙΚΕΑ για τη Μακεδονία, πέρασαν με τα οχήματά τους έξω από την κατάληξη «Σχολείο» στη οδό Βασιλέως Γεωργίου, Τότε, σημειώθηκαν αντεγκλήσεις και ακολούθησαν επεισόδια διαδηλωτών με αναρχικούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.