
Τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (26/6) στο Ηράκλειο, όταν ένας 75χρονος Γάλλος τουρίστας έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από τον 5ο όροφο κεντρικού ξενοδοχείου της πόλης.
Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 23:00, προκαλώντας αναστάτωση στο ξενοδοχείο, όπου ο ηλικιωμένος άνδρας διέμενε μαζί με τη σύζυγό του.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα διασώστες του ΕΚΑΒ και αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ο 75χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η πτώση του άνδρα από τον 5ο όροφο.
Μέχρι στιγμής εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για την υπόθεση, ενώ η αστυνομική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.