ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Επαναλαμβανόμενα «πυρά» κατά της ΕΕ εξαπολύει ο Ερντογάν – «Δεν σας χρειαζόμαστε»

Επαναλαμβανόμενα «πυρά» κατά της ΕΕ εξαπολύει ο Ερντογάν – «Δεν σας χρειαζόμαστε»

Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν φαίνεται πως καθημερινά εξαπολύει ”άσφαιρες” απειλές κατά των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, χωρίς όμως να καταφέρνει κάτι ιδιαίτερο.

«Αν είστε ειλικρινείς, δηλώστε τις προθέσεις σας και θα την τελειώσουμε τη δουλειά. Δεν σας χρειαζόμαστε», είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της τουρκικής κυβέρνησης αναφερόμενος στις καθυστερήσεις των ενταξιακών συζητήσεων και προφανώς ”κηρύττει” με μαεστρία το λόγο του Τούρκου προέδρου.

Ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ ανέφερε πως δε θα πρέπει να αναμένονται τελικές αποφάσεις σε ό,τι αφορά τις σχέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία κατά το προσεχές Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, και πρόσθεσε ότι επιδίωξη του Βερολίνου είναι να διεξαχθεί μια συνολική συζήτηση για όλο το φάσμα των σχέσεων ΕΕ-Τουρκίας.και πρόσθεσε ότι επιδίωξη του Βερολίνου είναι να διεξαχθεί μια συνολική συζήτηση για όλο το φάσμα των σχέσεων ΕΕ-Τουρκίας.

«Επιθυμία μας είναι σε αυτό το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Οκτωβρίου να διεξαχθεί μια συνολική συζήτηση για τις σχέσεις της Ευρώπης με την Τουρκία, σε όλες τις πτυχές και όλες τις λεπτομέρειες. Για αυτό είχαμε μιλήσει κι εμείς και αυτό βρίσκεται τώρα στην ημερήσια διάταξη. Δεν πρόκειται για Συμβούλιο από το οποίο θα πρέπει να αναμένεται μια τελική απόφαση στο ένα ή στο άλλο σημείο», δήλωσε ο εκπρόσωπος της καγκελαρίου Μέρκελ και πρόσθεσε ότι «είναι σημαντικό οι αρχηγοί να συγκεντρωθούν και να συζητήσουν όλο το εύρος των σχέσεων ΕΕ-Τουρκίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η καγκελάριος, τόνισε, θα μοιραστεί με τους συναδέλφους της τις ανησυχίες της και θα τους ενημερώσει για τις σοβαρές διενέξεις της Γερμανίας σε σχέση με την Τουρκία.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.