ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Απειλεί έμμεσα την Ελλάδα ο Γιλντιρίμ: «Σήμερα είναι η Αφρίν – Αύριο θα είναι κάπου αλλού» (βίντεο)

Απειλεί έμμεσα την Ελλάδα ο Γιλντιρίμ: «Σήμερα είναι η Αφρίν – Αύριο θα είναι κάπου αλλού» (βίντεο)

Σε ανταγωνισμό με την ρητορική Ερντογάν και ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρμ ο οποίος σε ομιλία του δε δίστασε να διευρύνει το «μέτωπο» της Τουρκίας κατά «τρομοκρατικών» όπως είπε «απειλών», αλλά απειλών κατά της ασφάλειας του έθνους.

«Σήμερα είναι η Αφρίν. Αύριο θα είναι κάπου αλλού» δήλωσε εμφατικά, υπονοώντας την Ελλάδα και την Κύπρο.

«Όπου υπάρχει τρομοκρατική απειλή εκεί για εμας είναι και ένας στόχος

Σήμερα είναι η Αφριν αύριο κάπου αλλού

Όπου και αν υπάρχει κάποια απειλή για τα σύνορα τη χώρας για την ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας αυτού του έθνους και για την εδαφική του ακεραιτότητα θα είμαστε εκεί παρόντες και την απειλή αυτή θα τη διαλύσουμε.» πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.