ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τουρκία: Συνέλαβαν ξάδερφο του Φετουλάχ Γκιουλέν- Του απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα

Τουρκία: Συνέλαβαν ξάδερφο του Φετουλάχ Γκιουλέν- Του απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα

Η τουρκική κυβέρνηση στρέφεται στην οικογένεια του Φετουλάχ Γκιουλέν ώστε να πιέσουν το μουσουλμάνο κληρικό και να τον αναγκάσουν να παραδοθεί στις τουρκικές αρχές, ως κατηγορούμενος για την οργάνωση και το συντονισμό του πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 2016.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός ξαδέρφου του Φετουλάχ Γκιουλέν, με την κατηγορία της εμπλοκής του στα γεγονότα της περιόδου εκείνης.

Ο Κεμαλετίν Γκιουλέν οδηγήθηκε στο εισαγγελέα και στον ανακριτή, οι οποίοι αποφάσισαν να του απαγορεύσουν την έξοδο από τη χώρα, έως ότου κριθεί η υπόθεσή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ξάδερφος του Γκιουλέν συνελήφθη στο πλαίσιο μεγάλης επιχείρησης της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας στην Κωνσταντινούπολη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.