ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Και ο Μ.Τσαβούσογλου στη γραμμή Γιλντιρίμ: «Ειδικές δυνάμεις των SAT κατέβασαν την ελληνική σημαία»

Και ο  Μ.Τσαβούσογλου στη γραμμή Γιλντιρίμ: «Ειδικές δυνάμεις των SAT κατέβασαν την ελληνική σημαία»

Μετά τον πρωθυπουργό της Τουρκίας Μπεναλί Γιλντιρίμ που ανακοίνωσε ότι η τουρκική ακτοφυλακή κατέβασε από τη βραχονησίδα την ελληνική σημαία την σκυτάλη των δηλώσεων για το συγκεκριμένο θέμα πήρε ο υπουργός εξωτερικών ο οποίος ανακοίνωσε μάλιστα ότι την επιχείρηση έφεραν εις πέρας… Τούρκοι κομάντο των SAT του Ναυτικού.

Συγκεκριμένα ο Τσαβούσογλου σημείωσε ότι την σημαία την κατέβασαν Τούρκοι κομάντο και ότι αν χρειαστεί θα το ξανακάνουν.

Ο Τσαβούσογλου αναφέρθηκε και στον Έλληνα υπουργό Αμυνας, Πάνο Καμμένο λέγοντας:

«Τον χαρακτηρίζουν κάποιοι στην Ελλάδα καλό παιδί, κάποιοι άλλοι κακομαθημένο. Αγαπάει τον λαϊκισμό αλλά δεν πρέπει να χαλάσουμε τις σχέσεις λόγω αυτού του προσώπου».

Τέλος, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών μίλησε και για τη Συνθήκη της Λωζάννης, λέγοντας ότι «σε πολλά νησιά δεν έχει καθοριστεί η κυριαρχία», ενώ δήλωσε ότι «χωρίς να υπάρχει ένταση, μπορεί να λύσουμε αυτά τα προβλήματα».

Ποια όμως προβλήματα να λύσουμε όταν η Ελλάδα δεν αποδέχεται καν την ύπαρξη τέτοιων; Η Τουρκία φαίνεται έχει άλλη γνώμη και μιλά γενικώς και αορίστως για “προβλήματα” αλλά το τελευταίο διάστημα δείχνει τα συγκεκριμενοποιεί μέσω της λίστας των 17+ 135 νήσων που αμφισβητεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.