Ο Π.Καμμένος «πήρε τ’όπλο του» και το έστρεψε κατά του Ν.Βούτση για τις… αν-ορθόδοξες δηλώσεις του (φωτό)

Ο Π.Καμμένος «πήρε τ’όπλο του» και το έστρεψε κατά του Ν.Βούτση για τις… αν-ορθόδοξες δηλώσεις του (φωτό)

Aπόλυτα αντίθετος στις ανεκδιήγητες θέσεις του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση για την ορθοδοξία και την χριστιανική θρησκεία, δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Με ανάρτηση του στο Ttwittter o υπουργός Εθνικής Άμυνας κατέστησε σαφές ότι οι δηλώσεις του προέδρου της Βουλής βρίσκουν κάθετα αντίθετους τους Ανεξάρτητους Έλληνες, όπως και την μεγάλη πλειοψηφία των ορθόδοξων Ελλήνων.

«Οι δηλώσεις του Βούτση μας βρίσκουν κάθετα αντίθετους. Όπως και τη μεγάλη πλειοψηφία των ορθόδοξων Ελλήνων» έγραψε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ ο Πρόεδρος της Βουλής είχε δηλώσει ότι «Δεν είμαστε λαός ορθόδοξος. Η θρησκευτική συνείδηση είναι για κάθε άνθρωπο κάτι ιδιαίτερο. Είμαστε σύγχρονο κράτος, δεν είμαστε ταλιμπάν της Ορθοδοξίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.