ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Π. Καμμένος: «Έτοιμες οι Ένοπλες Δυνάμεις να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε απειλή»

Π. Καμμένος: «Έτοιμες οι Ένοπλες Δυνάμεις να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε απειλή»

Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι καθόλα έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε απειλή, διαβεβαίωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, υποδεχόμενος, νωρίτερα σήμερα, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, κατά την επίσκεψη του στο Αρχηγείο Στόλου, στο ναύσταθμο Σαλαμίνας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεναγήθηκε στο υποβρύχιο «Ματρώζος», επισκέφθηκε τη φρεγάτα «Σπέτσαι» και την πυραυλάκατο «Κρυσταλλίδης» ενώ συνεχάρη τα πληρώματα για το υψηλό ηθικό και την ετοιμότητα τους στην υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας.

Τον κ. Παυλόπουλο ενημέρωσε για τις δραστηριότητες του Στόλου ο Αρχηγός Στόλου αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος.

Τον υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, και ο Αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.