ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου: «Έσβησε» μόλις 50 ετών ο «Ηρακλής τσέπης» (βίντεο)

Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου: «Έσβησε» μόλις 50 ετών ο «Ηρακλής τσέπης» (βίντεο)

Έχασε την μάχη ο διάσημος αρσιβαρίστας, Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου, ο οποίος νοσηλευόταν, τις τελευταίες εβδομάδες, σε κρίσιμη κατάσταση, στο νοσοκομείο “Bakırköy Sadi Konuk” της Κωνσταντινούπολης με ηπατική ανεπάρκεια.

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, η υγεία του θρυλικού αθλητή επιδεινώθηκε τα τελευταία 24ωρα, βρισκόταν σε τεχνητό κώμα και τα ξημερώματα ανακοινώθηκε ο θάνατος του, σε ηλικία, μόλις 50 ετών.

Ο γεννημένος στη Βουλγαρία αρσιβαρίστας, γνωστός και ως “Ηρακλής τσέπης” (λόγω του ύψους του 1.47μ), εκπροσωπώντας την Τουρκία κατέκτησε τρία χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια (1988, 1992 και 1996) και πέντε χρυσά σε παγκόσμια πρωταθλήματα.

Στις 13 Νοεμβρίου είχε γίνει γνωστό ότι είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία και χρειάστηκε, τότε, να υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση.

Ο θρύλος της άρσης βαρών είχε διαγνωστεί με κίρρωση του ήπατος καθώς επί πολλά χρόνια κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ με τους γιατρούς να καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή. Tο πρόβλημα του Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου με το συκώτι του είχε ξεκινήσει μετά την αποτυχία του στους αγώνες του Σίδνεϊ, αφού μη έχοντας πλέον τη διέξοδο του αθλητισμού και διαθέτοντας τεράστια χρηματικά ποσά για να ξοδέψει άρχισε να «πνίγει» τον πόνο του στο αλκοόλ.

Για την υπόθεσή του είχε ενδιαφερθεί προσωπικά ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος τον είχε επισκεφθεί και στο νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν.

Ο σπουδαίος αθλητής είχε, πάντως, ζητήσει από τους συγγενείς του να μην ζητήσουν βοήθεια από κανέναν. «Δεν θέλω να μιλήσετε σε κανέναν, να μη ζητήσετε βοήθεια. Έχω ήδη ζήσει την ζωή μου και θα πεθάνω» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του που σόκαρε τους πάντες.

Η επική μάχη ανάμεσα στον Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου και τον Βαλέριο Λεωνίδη για το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Ατλάντα των ΗΠΑ το 1996.

H επίσκεψη του Ρ.Τ. Ερντογάν:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.