Η υποψήφια βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνα – Ελένη Σουλάνη μιλά στο defencenet.gr

Η υποψήφια βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνα – Ελένη Σουλάνη μιλά στο defencenet.gr

Συνέντευξη στο defencenet.gr και στον Πάνο Σπαγόπουλο έδωσε η υποψήφια βουλευτής στην Β΄ εκλογική περιφέρεια Αθηνών της Χρυσής Αυγής Σουλάνη Κωνσταντίνα- Ελένη. Η κα. Σουλάνη αναφέρθηκε στους λόγους που την οδήγησαν να θέσει υποψηφιότητα με το κόμμα της Χρυσής Αυγής, για τη σημερινή καταστήσει στη χώρα αλλά αι για τις λύσεις που προτείνονται για την έξοδο από αυτή την κρίση.

Διαβάστε τη συνέντευξη αναλυτικά:

Κυρία Σουλάνη κατεβαίνετε ως υποψήφια βουλευτής με τον συνδυασμό της Χρυσής Αυγής στην Β΄ Αθηνών. Πως και γιατί αποφασίσατε να ασχοληθείτε με την πολιτική και ειδικότερα με τη Χρυσή Αυγή;

Απάντηση: Θεωρώ υποχρέωση κάθε Έλληνα Πολίτη να ασχολείται με τα Κοινά και να εκφράζει ελεύθερα τις Πολιτικές απόψεις και τις Ιδέες του.

Για την πολιτική από 18 χρονών ως απλή Ψηφοφόρος το μοναδικό πράγμα που έχω διαπιστώσει από τότε, δυστυχώς, είναι πως η Πολιτική είναι ένα βρώμικο παιχνίδι που διαδραματίζεται στο παρασκήνιο εις βάρος πάντα του Λαού.

Στο ζοφερό τοπίο της Πολιτικής, η  Χρυσή Αυγή ξεπρόβαλε ως μια ακτίδα ελπίδας. Η μόνη ελπίδα για τη Χώρα μας είναι η Χρυσή Αυγή.

Είμαι Υποψήφια με τη Χρυσή Αυγή, διότι θεωρώ χρέος κάθε αγνού Έλληνα Πατριώτη να στηρίξει τον Αγώνα για μια ελεύθερη Ελλάδα, μια Ελλάδα υπερήφανη όπως της αξίζει. Είμαι Υποψήφια με τη Χρυσή Αυγή, διότι δεν αντέχω να βλέπω μια Ελλάδα σκυμμένη, υποτακτική, βορρά στις διαθέσεις των Ξένων.

Γιατί θεωρείτε πως η Χρυσή Αυγή είναι «η μόνη ελπίδα για τη Χώρα μας»;

Απάντηση: Τις τελευταίες δεκαετίες, ένα διεφθαρμένο Καθεστώς, μια κάστα Πολιτικών Απατεώνων καταστρέφει ότι πιο υγιές έχει αυτή η Χώρα. Όπως γνωρίζεται καλά, η Χρυσή Αυγή ήταν η μόνη φωνή στη Βουλή που είπε τα πράγματα με το όνομα τους καταγγέλλοντας τη διαφθορά χωρίς να διστάσει.

Αυτός είναι και ο λόγος που σήμερα εν΄ όψει Προεκλογικής Περιόδου, ο Αρχηγός της τρίτης Πολιτικής Δύναμης της Χώρας και οι υπόλοιποι Κατηγορούμενοι Βουλευτές, βρίσκονται κρατούμενοι στις Φυλακές Κορυδαλλού. Αυτό είναι το τίμημα που πληρώνει όποιος αγωνίζεται για την αλήθεια, αυτό είναι το τίμημα που πληρώνει όποιος αγωνίζεται για τη Πατρίδα μας.

 Μπορείτε να σας πείτε λίγα πράγματα για τον εαυτό σας;

Απάντηση: Θα σας απαντήσω λέγοντας σας πως ο κάθε άνθρωπος είναι οι ιδέες που κουβαλάει και οι πράξεις του. Βρίσκομαι εδώ, στον δύσκολο αυτό αγώνα, για έναν και μόνο λόγο:

Πιστεύω στη Πατρίδα μου, είμαι Ελληνίδα και όπως κάνει κάθε γνήσιος Έλληνας  αγωνίζομαι για  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Κάποιοι έδωσαν το αίμα τους για αυτή τη Πατρίδα. Έχουμε υποχρέωση να παραδώσουμε στα παιδιά μας Πατρίδα Ελεύθερη όπως έκαναν και οι παππούδες μας και όχι αποικία επειδή έτσι αποφάσισαν κάποια ξένα κέντρα εξουσίας.

Οι  επερχόμενες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου έρχονται σε μια περίοδο ιδιαίτερα ταραγμένη και κρίσιμη περίοδο για τη χώρα. Ποιες οι λύσεις που προτείνει η Χρυσή Αυγή;

Απάντηση: Η περίοδος είναι κρίσιμη και ταραγμένη όπως λέτε, διότι έτσι το θέλησαν κάποιοι.

Τι εννοώ με αυτό; Καθημερινά διεξάγεται ένας βομβαρδισμός, μια επιχείρηση φόβου και τρομοκράτησης του Ελληνικού Λαού μέσα από τα ΜΜΕ. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να συγκρατήσουν – όσο μπορούν – τα ποσοστά τους, αυτό είναι το μόνο «χαρτί» όλων αυτών που έχουν καταστρέψει τα πάντα και παρόλα αυτά το μόνο για το οποίο ενδιαφέρονται είναι να παραμείνουν γαντζωμένοι στην Εξουσία. Με λίγα λόγια όλοι αυτοί που έφεραν τη καταστροφή έχουν το θράσος και λένε «ή εμείς ή η καταστροφή»

Στόχος της Χρυσής Αυγής, είναι κατ΄ αρχάς να επέλθει Πολιτική κάθαρση. Όσοι καταχράστηκαν τον ιδρώτα του Ελληνικού Λαού θα πρέπει να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.

Να καταργηθούν τα προνόμια των πολιτικών.

Να σταματήσει η χρηματοδότηση των κομμάτων η οποία επιβαρύνει τον Ελληνικό προϋπολογισμό.

Αναφορικά με το μνημόνιο, είμαστε οι μόνοι που ξεκάθαρα  ζητάμε την καταγγελία του. Θα πρέπει να γίνει λογιστικός έλεγχος και να διαγραφεί το παράνομο χρέος. Παράλληλα να διεκδικηθεί θα πρέπει η χώρα να διεκδικήσει το κατοχικό δάνειο από τους Γερμανούς, το οποίο και θα εγγραφεί στον προϋπολογισμό μας.

Ο λαός δεν μπορεί να πληρώνει το χρέος που δημιούργησαν άλλοι. Άμεση κατάργηση ΕΝΦΙΑ και αιματηρής φορολόγησης.

Να διαγραφούν τα τραπεζικά χρέη με κοινωνικά κριτήρια.

Να πραγματοποιούνται δημοψηφίσματα για όλα τα μεγάλα κοινωνικά ζητήματα. Άμεση Δημοκρατία.

Να ανακηρυχτεί η Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ), χωρικά ύδατα στα 12 Μίλια. Με σκοπό να αξιοποιήσουμε τον πλούτο που διαθέτουμε.

Η Ελλάδα πρέπει να ξαναδώσει ζωή στην πρωτογενή παραγωγή της, για να ξανασταθεί στα πόδια της η Ελληνική οικονομία .

Το δημογραφικό είναι μείζον εθνικό πρόβλημα. Θα πρέπει να στηριχθεί η μητρότητα και να ενισχυθεί η πολύτεκνη οικογένεια.

Το μεταναστευτικό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα που όλοι οι πολιτικοί αυτού του τόπου πλην της Χρυσής Αυγής αδιαφορούν γι’ αυτό – ή το ενδιαφέρον τους φτάνει μόνο στα λόγια.

Κανένας τους δεν έχει ασκήσει μεταναστευτική πολιτική μέχρι τώρα υπέρ των Ελλήνων πολιτών. Άμεση απέλαση των λαθρομεταναστών. Κινδυνεύουμε να γίνουμε μειονότητα στην χώρα μας.

 Ως δικηγόρος πως θα χαρακτηρίζατε νομικά τις διώξεις κατά  των βουλευτών της Χρυσής Αυγής;

Απάντηση: Αυτή η διαδικασία η οποία τηρήθηκε από άποψη Ποινικής Δικονομίας και Ποινικού Δικαίου δεν μπορεί να σταθεί στα δικαστήρια.

Μέχρι σήμερα κανένας βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεν έχει συνδεθεί με κάποια επιμέρους εγκληματική πράξη πέραν της γενικής και αόριστης συμμετοχής τους σε εγκληματική οργάνωση. Η εγκληματική οργάνωση έχει εφαρμοστεί στην χώρα ως νόμος από το 2001.Με τις διατάξεις αυτού του νόμου περί εγκληματικής οργάνωσης έχουν εξαρθρωθεί μεγάλες σπείρες, οι οποίες διέπραξαν ληστείες εκβιασμούς σε μαγαζιά, διακινούσαν ναρκωτικά κλπ.  Η κατηγορία αυτή θεμελιώνεται σε ένα νομικό σφάλμα.

Είναι αβάσιμο να κατηγορείς Πολιτικούς και να χρησιμοποιείς ως στοιχείο κατηγορίας πολιτικούς τους λόγους ή ένα όπλο το οποίο το διαθέτουν με νόμιμη άδεια. Ούτε μπορείς να βασίζεσαι σε μαρτυρίες πολιτικών τους αντιπάλων οι όποιοι καθοδηγούνται από πολιτικές σκοπιμότητες.

 Άλλωστε οι περιοριστικοί όροι που έχουν επιβληθεί στους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, είναι πρωτάκουστοι, απαγορεύουν την συμμετοχή των Βουλευτών σε πολιτικές εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής, όμως μία επικίνδυνη εγκληματική οργάνωση μπορεί να λειτουργήσει και εκτός εκδηλώσεων. Είναι ολοφάνερο ότι τρόμαξαν από την πολιτική δύναμη της Χρυσής Αυγής και προσπαθούν να την κατευνάσουν, να της αφαιρέσουν τον λόγο! 

Οι Διώξεις κατά των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ήταν «τηλεοπτικές» ένα «επικοινωνιακό σόου», ένα «υπερθέαμα», με προφανή τη σκοπιμότητα του: Η κυβέρνηση ήθελε να κλέψει της Ψήφους της Χρυσής Αυγής.

Ο Έλληνας ψηφοφόρος πρέπει να αναλογιστεί γιατί δεν έχουν παραπεμφθεί στην δικαιοσύνη όσοι φαίνονται να εμπλέκονται στις μεθοδεύσεις εναντίων της Χρυσής Αυγής, γιατί η δικαιοσύνη δεν εξέτασε τα ντοκουμέντα που δημοσιοποίησε ο Ηλίας Κασιδιάρης; Η δικαιοσύνη όφειλε να στρέψει πρώτα την προσοχή της σε αυτά!  

Θεωρείτε ότι το ποσοστό που θα λάβει η Χρυσή Αυγή στις Εθνικές Εκλογές θα επηρεαστεί από το γενικότερο αρνητικό κλίμα από τα ΜΜΕ αλλά και από την έλλειψη προβολή του;

Απάντηση: Θεωρώ πως οι Έλληνες έχουν γυρίσει τη πλάτη στα ΜΜΕ. Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε από το γεγονός πως πλέον το μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων στρέφεται αποκλειστικά στην ενημέρωση μέσω του Διαδικτύου. Το αρνητικό κλίμα και η έλλειψη προβολής των θέσεων μας, αποδεικνύει περίτρανα το πόσο αντιδημοκρατικά σκέπτονται και λειτουργούν όσοι μας πολεμούν.

Όλο αυτό γίνεται για τον απλούστατο λόγο πως φοβούνται το διάλογο. Γνωρίζουν πολύ καλά, πως το δίκιο είναι με το μέρος μας και αυτό τους πονάει.

Ότι και να κάνουν όμως η Χρυσή Αυγή θα είναι ο κερδισμένος των Εκλογών. Η Χρυσή Αυγή την 26η Ιανουαρίου θα είναι η μόνη πραγματική αντιπολίτευση της Χώρας.

Ποιο είναι το δικό σας προσωπικό μήνυμα στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής αλλά και γενικότερα στον δοκιμαζόμενο Έλληνα πολίτη από την οικονομική κρίση που καλείται στις κάλπες για να αναδείξει τη νέα κυβέρνηση της χώρας;

Απάντηση: Ζούμε στην ομορφότερη και τη πιο ευλογημένη Χώρα του Κόσμου.

Ανέκαθεν κάποιοι φθονούσαν την ευλογία που έχει αυτός ο Τόπος και φορώντας τα ρούχα του κατακτητή, προσπαθούσαν μάταια να  πάρουν από εμάς αυτό που μας ανήκει.

Σήμερα φόρεσαν τα ρούχα του Δανειστή που σε συνεργασία με το ντόπιο κατεστημένο, μας «παίρνουν» τη Χώρα έναντι πινακίου φακής. Δε θα τους περάσει.

Η Ελλάδα είναι μια πλούσια χώρα και θα ξανασταθεί στα πόδια της. Η Ελλάδα μπορεί να παράγει τα πάντα, ο Πρωτογενής τομέας της Χώρας μας είναι ικανός να τροφοδοτήσει ολόκληρη την Ευρώπη.

Μας κατάντησαν «πελάτη» της Ευρώπης για να καταναλώνουμε άχρηστα αγαθά και να μη παράγουμε τίποτα ώστε να μας φορτώνουν με υπέρογκα Δάνεια. Μετέτρεψαν μια υπερήφανη Χώρα σε υποχείριο των Τοκογλύφων.

 Είναι στο χέρι μας να σώσουμε την Ελλάδα. “Θέλει αρετή Και τόλμη η ελευθερία” !

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.