ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Δικηγορικοί Σύλλογοι ζητούν τη βοήθεια των Ευρωπαίων για τους Έλληνες στρατιωτικούς

Δικηγορικοί Σύλλογοι ζητούν τη βοήθεια των Ευρωπαίων για τους Έλληνες στρατιωτικούς

Ο Πρόεδρος της Ολομέλειας των Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας, Δημήτρης Βερβεσός, απέστειλε επιστολή προς τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Δικηγορικών Συλλόγων Ευρώπης σχετικά με το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία.

Αναλυτικότερα, ο Δημήτρης Βερβεσός με την επιστολή του ενημερώνει τον Άντονιν Μόρκι για την κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη «χωρίς να έχουν μέχρι σήμερα, εξ όσων γνωρίζουμε, απαγγελθεί σε βάρος τους κατηγορίες».

Ο κ. Βερβεσός καλεί το CCBE «να παρέμβει στις τουρκικές αρχές προκειμένου να τηρηθούν όλες οι εγγυήσεις, που προβλέπει το διεθνές δίκαιο, ιδίως η απαγόρευση στέρησης της προσωπικής ελευθερίας χωρίς προηγούμενη δικαστική κρίση, πολλώ δε μάλλον χωρίς την απαγγελία κατηγοριών, καθώς και οι αρχές της δίκαιης δίκης»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προς τούτο, ζητείται από το CCBE να σταλεί αντιπροσωπεία δικηγόρων στην Ανδριανούπολη, ως παρατηρητών, για τα ανωτέρω θέματα» καταλήγει η επιστολή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.