Αυτό που έγινε στο First Dates του Star πρέπει να διδάσκεται στην Κοινωνιολογία...

Δεσμεύτηκαν όλα τα ακίνητα του Φίλιππου Καμπούρη και του ΛΑΟΣ: Στο «φως» η περιουσία του

Η έρευνα γίνεται από την Αρχή για το Ξέπλυμα Βρόμικου Χρήματος

Δεσμεύτηκαν όλα τα ακίνητα του Φίλιππου Καμπούρη και του ΛΑΟΣ: Στο «φως» η περιουσία του

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Στη δέσμευση περιουσιακών στοιχείων του Φίλιππου Καμπούρη και άλλων 11 προσώπων που συνδέονται με την υπόθεση εκατομμυρίων ευρώ σε βάρος του e-ΕΦΚΑ προχώρησε η Αρχή για το Ξέπλυμα Βρόμικου Χρήματος, με εντολή του επικεφαλής της, Χαράλαμπου Βουρλιώτη.

Το μέτρο αφορά, σύμφωνα με πληροφορίες, περιουσία 32 εταιρειών που σχετίζονται απευθείας με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, καθώς και περιουσιακά στοιχεία του ίδιου του κόμματος.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της έρευνας έχουν εντοπιστεί και δεσμευτεί οκτώ αυτοκίνητα, τέσσερα από τα οποία ανήκουν στο κόμμα.

Παράλληλα, πέντε κατοικίες σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, ανήκουν στον πρόεδρο του κόμματος.

Την ίδια στιγμή, έχουν «παγώσει» και μετρητά σε τράπεζες που είχε ο Φίλιππος Καμπούρης.

Υπενθυμίζεται ότι η έρευνα της ανεξάρτητης Αρχής ξεκίνησε μετά τον εντοπισμό ύποπτων συναλλαγών σε ελληνική τράπεζα.

Η περαιτέρω διερεύνηση οδήγησε τους ελεγκτές σε συναλλαγές των κατηγορουμένων μέσω τράπεζας σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Φίλιππος Καμπούρης, η σύζυγός του και ακόμα τέσσερις συλληφθέντες κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, μετά την ολοκλήρωση των απολογιών τους.

Η υπόθεση αφορά καταγγελλόμενες παράνομες δραστηριότητες, οι οποίες βρίσκονται υπό δικαστική διερεύνηση.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.