ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρένα Δούρου: Ζητάει να γκρεμιστούν τα αυθαίρετα στις πληγείσες περιοχές

Ρένα Δούρου: Ζητάει να γκρεμιστούν τα αυθαίρετα στις πληγείσες περιοχές

Μετά τις φονικές φωτιές η Περιφερειάρχης ζητάει να κατεδαφιστούν τα αυθαίρετα που βρίσκονται στα ρέματα των πληγεισών περιοχών.

Να ελέγξουν και να κατεδαφίσουν τις αυθαίρετες κατασκευές – κατοικίες, μάνδρες, κ.ά. -, που εμποδίζουν τον καθαρισμό των ρεμάτων στις περιοχές που επλήγησαν από την καταστροφική πυρκαγιά που έλαβε χώρα στις 23-7-2018 στον Δήμο Μαραθώνα – Νέα Μάκρη και Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου, ζητά με επιστολή της προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Παλλήνης, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα στην επιστολή αναφέρεται ότι «σε συνέχεια του αριθ. 5180/25-7-2018 Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης Καιρού της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για επικείμενα φαινόμενα στην Αττική και την αποστολή συνεργείων για τον έλεγχο και τον καθαρισμό των περιοχών ευθύνης μας – που επιβαρύνθηκαν από την καταστροφική πυρκαγιά της 23ης -7-2018 – διαπιστώθηκε από τις αρμόδιες Υπηρεσίες μας ότι: ανάντη των οδών Δημοκρατίας και Ποσειδώνος από την περιοχή της Ραφήνας μέχρι και την περιοχή Μάτι και για μήκος πλέον των τριακοσίων έως πεντακοσίων μέτρων τα υπάρχοντα ρέματα κατά τμήματα περιορίζονται από ιδιωτικές κατασκευές (κατοικίες – μάντρες κ.λπ.) καθώς και από δημοτική οδοποιία». Στην επιστολή προστίθεται δε: «Κατόπιν των ανωτέρω και προκειμένου να είναι δυνατός ο καθαρισμός των υπαρχόντων ρεμάτων, παρακαλούμε όπως προβείτε σε έλεγχο των εν λόγω κατασκευών σύμφωνα με τις αρμοδιότητές σας (π.δ.267/1998 ΦΕΚ Α΄195 για τον χαρακτηρισμό και την κατεδάφιση αυθαίρετων κατασκευών και άρθρο 280 του ν. 3852/2010 ΦΕΚ Α΄87) και μας ενημερώσετε σχετικά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.