ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι επιβάτες του αεροπλάνου «τα έψαλλαν» στη Νοτοπούλου

Οι επιβάτες του αεροπλάνου «τα έψαλλαν» στη Νοτοπούλου

Η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου “τα άκουσε” από τους επιβάτες επειδή ταξίδευε πρώτη θέση με την πτήση 117 της Ολυμπιακής από Θεσσαλονίκη για Αθήνα.

Όπως αναφέρει ο «Μικροπολιτικός» των Νέων, πολλοί επιβάτες εξέφρασαν την δυσφορία τους προς την ίδια, υπενθυμίζοντάς της ότι είναι προκλητικό να ταξιδεύει έτσι σε τόσο δύσκολους καιρούς για τον κόσμο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, σε όλη την διάρκεια της πτήσης και παρά τα σχόλια των επιβατών η Κατερίνα Νοτοπούλου «παρέμεινε εντελώς ανέκφραστη και αμίλητη».

Όταν η πτήση έφθασε στην Θεσσαλονίκη, η υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης πήρε ειδικό λεωφορείο της εταιρείας και επιβιβάστηκε σε κυβερνητικό όχημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.